Ga naar de inhoud

Machine verhuizen? Wij regelen machinetransport

Heb je een machine gekocht of juist een machine verkocht? In beide gevallen zal je op enig moment de machine moet verplaatsen. Een machine verhuizen, dat doe je niet zomaar even. Daarvoor is een speciale aanpak nodig. En nog belangrijker: een ervaren bedrijf met kennis van zaken. Machinetransport is echt een vak apart. Bij ons zit je goed, want Mebema verzorgt het machine transport voor allerlei machines. Grote afmetingen, zware gewichten: wij zorgen voor veilig machinetransport. Wat je van ons als specialist kunt verwachten lees je hieronder.

Lees meer over transport

Van voorbereiding tot aan installatie: Mebema regelt het machinetransport en meer

Zodra een machine gekocht is, start onze full-service logistiek. Dit begint met het voorbereiden, daarna het laden, transporteren en het installeren van de gebruikte machines. We maken hierbij slim gebruik van ons wereldwijde partnernetwerk om op de meest veilige en efficiënte manier te werken. Wist je dat we machine transport kunnen regelen van en naar wel 30 landen? De kans is groot dat we al eerder een machine hebben getransporteerd naar een van deze landen.

Elke machine – ongeacht de afmeting en ongeacht het gewicht – kan worden vervoerd. Mebema zorgt er namelijk voor dat de machine veilig van A naar B wordt gebracht. Gewoon over de weg, per spoor of toch door de lucht? Alle opties zijn mogelijk. Kiezen voor vervoer over zee is uiteraard ook een mogelijkheid.

Jouw machine veilig verhuizen

Mebema heeft jarenlange ervaring met machinetransport. Omdat we als makelaar en opkoper van metaalbewerkingsmachines vraag en aanbod bij elkaar brengen, worden er veel machines verkocht. Wij weten als geen ander dat een machine niet zomaar een investering is. Machine transport is iets dat alleen door echte specialisten kan worden uitgevoerd. Laat dat veilig vervoeren maar over aan ons, neem direct contact op en schakel onze hulp in!

Waarom Mebema?

  • Jarenlange ervaring met machinetransport
  • Samenwerking met de beste specialisten
  • Alles-in-één: van (ver)koop tot transport