Ga naar de inhoud

Onze merken en partners

Alle merken en partners waar wij als Mebema mee werken zijn zeer zorgvuldig uitgekozen. Wij werken namelijk alleen met organisaties en merken die voor dezelfde kernwaarde staan als wijzelf. Dit zijn kwaliteit, prijs en aftersales. Hier zijn alle samenwerkingen dan ook uitgebreid op getest in de selectieprocedure.

GINDUMAC staat voor Global Industrial Machinery Cluster en is een toonaangevend bedrijf in de internationale handelsmarkt in gebruikte machines. Ze werken wereldwijd met een uitgebreid netwerk van experts op het gebied van gebruikte machines en ze hebben kantoren in Duitsland, Spanje en India. Hun internationale team van meer dan 30 medewerkers zet zich in om de toekomst van de handel in machines op wereldschaal vorm te geven. Ze kopen en verkopen gebruikte machines uit de metaal- en kunststofverwerkende industrie. GINDUMAC richt zich op de handel in gebruikte verspaningsmachines, plaatbewerkingsmachines, spuitgietmachines, automatiseringsapparatuur en reserveonderdelen, alsook op complementaire machinetypes van verschillende internationale fabrikanten.

Waar met metaal wordt gewerkt, wordt de hoogste mate van nauwkeurigheid vereist. Om kwaliteits- en productiviteitsdoelstellingen te verwezenlijken en winstgevende processen te scheppen, automatiseert LISSMAC je bedrijfsprocessen samen met jou. Geïntegreerde totaaloplossingen zorgen voor een revolutionaire kwaliteit bij de bewerking van plaatmetaal. Dit wordt mogelijk gemaakt door een eigen machine-aanbod bestaande uit staalborstel-, slijp- en afbraammachines. Bekroond met meerdere prijzen voor innovatie, zijn deze machines normbepalend voor de dubbelzijdige bewerking van plaatmateriaal met maar één enkele bewerkingscyclus.
Samen met LISSMAC geven we efficiëntie een nieuwe definitie, met bijzonder korte bewerkingstijden bij het verwijderen van de oxidatielaag, bij het afbramen of bij het slijpen. Of het nu een laserbewerking betreft, het verwerken van roestvrij staal, een servicecenter voor staal of toeleveranciers voor auto-onderdelen, talloze branches profiteren nu al van onze geïntegreerde totaaloplossingen.

I-H&S GmbH is al meer dan 30 jaar een van de toonaangevende aanbieders voor de revisie van CNC-gebruikte machines van TRUMPF. Wij ondersteunen onze klanten bij het succesvol en rationeel realiseren van hun projecten. Eenmalige productie in de werkplaats of serieproductie, I-H&S GmbH biedt zijn klanten complete, individuele oplossingen voor hun plaat- en algemene metaalbewerkingsbehoeften.

Wereldwijd staat de naam TRUMPF voor hoge kwaliteit en technische knowhow. I-H&S GmbH is een gecertificeerde TRUMPF-partner en streeft er altijd naar om aan de strenge eisen van het merk te voldoen, ook als het om tweedehands machines gaat. De nadruk ligt vooral op het behalen van het meeste nut voor u, de klant. Ook adviseren wij je graag over andere alternatieven voor plaatwerk en algemene metaalbewerking.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact met op met onze specialist!