Ga naar de inhoud

Je gebruikte profielwals verkopen?

Heb jij een of meerdere profielwalsen, plaatwalsen of een andere profielwals die gebruikt is en wil je deze verkopen? Zelf op zoek naar een koper voor jouw profiel walsen is vaak geen goed idee. Waarom dat zo is? Ten eerste is het lastig om de juiste koper te vinden. Dit kost tijd. Daarnaast zal de gemiddelde koper niet de gewenste prijs willen betalen. Wil jij een eerlijke prijs voor jouw metaal wals ontvangen? Schakel dan Mebema in als jouw makelaar voor metaalbewerkingsmachines. Ook kopen wij machines op, we vertellen je graag over onze service.

Doe een gratis waardebepaling

Geef je profielwals die gebruikt is een tweede leven

Wij zoeken graag een geschikte koper voor jouw wals machine, er is namelijk altijd wel iemand in ons internationale netwerk die een wals wil kopen. Vraag je je af of jouw walsmachine kan worden verkocht? Neem dan even contact met ons op, wij hebben namelijk interesse in alle soorten profielwalsen.

In sommige gevallen is het gewenst om op tijd plaats te maken voor een andere aangekochte machine. Mebema koopt je machine dan op, zodat we een bepaalde afhaaldatum kunnen garanderen. Op die manier is er op tijd plaats voor je nieuwe machine, zonder dat je er zelf werk aan hebt. Bovendien is je gebruikte profielwals nog eerder verkocht, dus hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Wij regelen ook in dat geval het transport en andere zaken rondom de verhuizing van de machine. De service van Mebema gaat een stuk verder dan die van de reguliere opkoper!

Gebruikte walsen verkopen laat je over aan Mebema

Heb jij nog een plaatwals of andere profielwals staan en wil je je gebruikte plaat walsen verkopen? Laat dat maar over aan Mebema. Jouw plaatwals, profiel walsen of andere platen walsen zijn binnen de kortste keren verkocht. Direct vrijblijvend een waardebepaling laten doen? Uiteraard kan dat. Klik op de button hieronder.

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw profielwals
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw profielwals snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling