top of page

Plaatschaar of knipschaar verkopen

Ben je van plan om je plaatschaar of knipschaar te verkopen? Als je huidige apparatuur niet meer voldoet, bijvoorbeeld omdat je andere eisen hebt gesteld aan je machines, kies er dan voor om je hydraulische knipschaar, elektrische plaatschaar of andere knipschaar te verkopen. Een gebruikte machine is vaak nog in een prima staat. Laat ons je machines verkopen, zodat jij je kunt richten op je onderneming en gegarandeerd een goede vergoeding voor je gebruikte plaatschaar of knipschaar ontvangt.

Guillotinescharen, knipschaar of plaatschaar? Mebema zoekt de geschikte koper

Guillotinescharen zijn een van de meest gebruikte scharen in de metaalbewerking. Heb je voor metaal een dergelijke knipschaar staan? Of een andere plaatschaar die bijvoorbeeld elektrisch is? Wat voor plaatscharen het ook zijn, wij zoeken de geschikte koper voor je. We hebben interesse in alle knipscharen en plaatscharen, dus laat het ons vooral weten als je vragen hebt over een bepaalde machine. Als Mebema zijn wij als officiële en exclusieve dealer aangesloten bij GINDUMAC als aankoop- en verkooppartner voor de BeNeLux.

Wij hebben interesse in de volgende plaatscharen en knipscharen:

 

  • Guillotineschaar

  • Knipschaar voor metaal bewerking

  • Plaatschaar voor metaal bewerking

  • Hydraulische knipschaar

  • Elektrische plaatschaar

 

In sommige gevallen is het gewenst om zo snel mogelijk je huidige knipschaar of plaatschaar te verkopen. In dat geval schakel je ons in om jouw machines op te kopen. Wij zorgen ervoor dat je machines worden gedemonteerd. Bovendien zorgen we ook voor transport. Alles om jou zoveel mogelijk te ontzorgen.

Openstaande vacatures

Verkoop je knipschaar of plaatscharen tegen een eerlijke prijs

Heb je een of meerdere guillotinescharen die je niet meer gebruikt? Schakel dan onze hulp in. Het verkopen van industriële machines is ons werk, wij zijn expert in machinehandel. Haast of geen haast, wij zorgen ervoor dat je machine op tijd wordt verkocht. Laten opkopen door Mebema is vooral een goede optie als je huidige machine moet doordraaien tot de nieuwe kan komen. We zorgen in dat geval voor een geschikt ophaalmoment en zorgen uiteraard voor de complete logistieke afhandeling.

bottom of page