top of page

Onze merken en partners

Alle merken en partners waar wij als Mebema mee werken zijn zeer zorgvuldig uitgekozen. Wij werken namelijk alleen met organisaties en merken die voor dezelfde kernwaarde staan als wijzelf. Dit zijn kwaliteit, prijs en aftersales. Hier zijn alle samenwerkingen dan ook uitgebreid op getest in de selectieprocedure.

Omslag-21.png
GINDUMAC_logo.png

GINDUMAC staat voor Global Industrial Machinery Cluster en is een toonaangevend bedrijf in de internationale handelsmarkt in gebruikte machines. Ze werken wereldwijd met een uitgebreid netwerk van experts op het gebied van gebruikte machines en ze hebben kantoren in Duitsland, Spanje en India. Hun internationale team van meer dan 30 medewerkers zet zich in om de toekomst van de handel in machines op wereldschaal vorm te geven. Ze kopen en verkopen gebruikte machines uit de metaal- en kunststofverwerkende industrie. GINDUMAC richt zich op de handel in gebruikte verspaningsmachines, plaatbewerkingsmachines, spuitgietmachines, automatiseringsapparatuur en reserveonderdelen, alsook op complementaire machinetypes van verschillende internationale fabrikanten.

Als digitaal bedrijf maken zij gebruik van geavanceerde technologien en datagestuurde oplossingen voor hun wereldwijde handelsactiviteiten om de best mogelijke marktprijzen voor kopers en verkopers te garanderen.

 

GINDUMAC biedt diensten op maat, speciaal ontwikkeld voor de internationale markt van gebruikte machines. Naast financieringsmodellen zoals 120-dagen betaling of 12-maanden financiering bieden zij ook full-service logistiek. Deze service omvat het demonteren, transportklaar maken, laden, transporteren en installeren van de gebruikte machines. Bovendien kunnen kopers van gebruikte machines kiezen voor aanvullende diensten, zoals premium inspectie en tijdelijke opslag.

Het streven van GINDUMAC is om van de handel in gebruikte machines een eerlijke, transparante en economische ervaring te maken. Als u wilt verkopen of kopen, bieden zij u vanaf het begin een volledige service: u concentreert zich op uw bedrijf, wij zorgen voor de rest! Wij zien onszelf als "One Group, One Movement" die de toekomst van de handel machines vormgeeft.

Naast hun eigen vestigingen in Duitsland - met kantoren in Kaiserslautern en Ludwigsburg -, Spanje - met kantoren in Barcelona en Vitoria-Gasteiz - en India - met kantoren in Vadodara en Mumbai-, werken ze met lokale partners die als officiele dealer bij GINDUMAC zijn aangesloten.

bottom of page