Over Mebema

Mebema is een toonaangevende specialist in metaal- en kunststofbewerkingsmachines. Zowel in nieuwe als gebruikte productiemachines. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we de partner op het gebied van aankoop, verkoop en service. Wij bieden nieuwe machines op het gebied van plaatbewerking, denk hierbij aan kantbanken en plaatscharen. En op het gebied van de gebruikte productiemachines zijn wij actief met verspannende machines, plaatbewerkingsmachines, spuitgietmachines en randapparatuur. Omdat wij staan voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs, werken wij alleen met zeer selectief gekozen merken en partners.

Omslag-12.png
Omslag-13.png

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid verkoopadvies. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte machine. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor u om u te voorzien van een deskundig advies. Tevens kunnen we een demo voor u organiseren, dit kan fysiek bij één van onze klanten of digitaal bij de fabrikant.

Tevens zijn wij zeer flexibel als het gaat om onze betalingsvoorwaarden en financieringsmogelijkheden. Hiervoor zijn wij aangesloten bij een aantal zeer ervaren en gerenommeerde financieringspartners. Ook voor de gebruikte machines hebben wij hiervoor diverse mogelijkheden.

 

Na de verkoop van een machine houdt het bij Mebema echter niet op, dan begint het pas voor ons. Wij verzorgen het transport, afladen en installeren van de machine op de door u gewenste locatie en tijdstip. Daarna zullen wij  uw operators uitgebreid trainen en zorgen wij voor de preventieve en reactieve onderhoudswerkzaamheden.