top of page

Over Mebema

Mebema is een toonaangevende specialist in gebruikte metaal- en kunststofbewerkingsmachines. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we de partner op het gebied van aankoop, verkoop en service. Wij zijn actief met verspannende machines, plaatbewerkingsmachines, spuitgietmachines en randapparatuur. Omdat wij staan voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs, werken wij alleen met zeer selectief gekozen merken en partners.

Omslag-15.png
Omslag-05.png

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid verkoopadvies. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor u om u te voorzien van een deskundig advies. Tevens kunnen we een demo voor u organiseren, dit kan fysiek bij één van onze klanten of via een video verbinding.

Tevens zijn wij zeer flexibel als het gaat om onze betalingsvoorwaarden en financieringsmogelijkheden. Hiervoor zijn wij aangesloten bij een aantal zeer ervaren en gerenommeerde financieringspartners. 

 

Na de verkoop van een machine houdt het bij Mebema echter niet op, dan begint het pas voor ons. Wij verzorgen het transport, afladen en installeren van de machine op de door u gewenste locatie en tijdstip. Wij zorgen er voor dat u geheel ontzorgt wordt. 

bottom of page