Ga naar de inhoud

Over Mebema

Mebema is een toonaangevende specialist in nieuwe en gebruikte metaal- en kunststofbewerkingsmachines. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we de partner op het gebied van aankoop, verkoop en service. Wij zijn actief met verspannende machines, plaatbewerkingsmachines, spuitgietmachines en randapparatuur.

Omdat wij staan voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs, werken wij alleen met zeer selectief gekozen merken en partners. Of het nu gaat om een lasersnijmachine, ponsmachine, buislaser, kantbank, ontbraammachine, draaibank, freesmachine, multitasking machine of spuitgietmachine, bij Mebema ben je aan het juiste adres voor de aankoop of verkoop hiervan.

 

Bekijk de mogelijkheden

"Snelle en goede zakelijke afhandeling. Denken goed mee met de klant om een deal mogelijk te maken. Financiële afhandeling snel geregeld."

- Mohamed Ichou | Daephy BV

Onze mogelijkheden

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid verkoopadvies. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor jou om je te voorzien van een deskundig advies. Tevens kunnen we een demo voor je organiseren, dit kan fysiek bij één van onze klanten of via een video verbinding.

​Daarnaast zijn wij zeer flexibel als het gaat om onze betalingsvoorwaarden en financieringsmogelijkheden. Hiervoor zijn wij aangesloten bij een aantal zeer ervaren en gerenommeerde financieringspartners. 

Na de verkoop van een machine houdt het bij Mebema echter niet op, dan begint het pas voor ons. Wij verzorgen het transport, afladen en installeren van de machine op de door u gewenste locatie en tijdstip. Wij zorgen er voor dat jullie geheel ontzorgd worden. 

Meer weten?

  • Altijd de beste prijs voor jouw machine.
  • Wij regelen de logistieke afhandeling
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw machine snel verkocht.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact met op met onze specialist!