Ga naar de inhoud

Mebema is nu officiele en exclusieve partner binnen de BeNeLux van GINDUMAC

8 maart 2021

Sinds 1 maart 2021 is Mebema de officiele en exclusieve aan- en verkooppartner in gebruikte productiemachines binnen de BeNeLux van GINDUMAC!

GINDUMAC staat voor Global Industrial Machinery Cluster en is een toonaangevend bedrijf in de internationale handelsmarkt in gebruikte machines. Ze werken wereldwijd met een uitgebreid netwerk van experts op het gebied van gebruikte machines en ze hebben kantoren in Duitsland, Spanje en India. Hun internationale team van meer dan 30 medewerkers zet zich in om de toekomst van de handel in machines op wereldschaal vorm te geven.

Ze kopen en verkopen gebruikte machines uit de metaal- en kunststofverwerkende industrie. En daarbij richten ze zich op gebruikte verspaningssmachines, plaatbewerkingsmachines, spuitgietmachines, automatiseringsapparatuur en reserveonderdelen, alsook op complementaire machinetypes van verschillende internationale fabrikanten.

Als digitaal bedrijf maken zij gebruik van geavanceerde technologie en datagestuurde oplossingen voor hun wereldwijde handelsactiviteiten om de best mogelijke marktprijzen voor kopers en verkopers te garanderen.

GINDUMAC staat voor eerlijke en transparante in- en verkoopprijzen voor gebruikte productiemachines. Ze bepalen de inkoopwaarde van een gebruikte productiemachine door algoritme en cijfers uit het verleden en zetten hier een kleine, vaste marge op om de verkoop te faciliteren. In tegenstelling tot de concurrentie komen de vraagprijzen gewoon op de website te staan, transparanter kan het niet.

Verder ontzorgen wij samen met GINDUMAC de koper en verkoper op alle facetten. Van demonteren, transport klaarmaken, laden, transport tot het afladen, opbouwen en trainen van de nieuwe eigenaar. Ook al het administratieve werkzaamheden, zoals exportdocumenten worden uit handen genomen.

Kijk hier voor het actuele aanbod gebruikte machines dat we momenteel kunnen aanbieden.

En voor een gratis waardebepaling van je gebruikte productiemachine kan je hier terecht.

Jouw gebruikte machine verkopen?

Neem contact met ons op of doe een gratis waardebepaling