top of page

Verkoop nu je gebruikte metaalbewerkingsmachines

Heb je een aantal metaal machines die je niet meer gebruikt? Dan wil je deze machines het liefst verkopen. In de machinehandel praktijk blijkt het lastig om zelf een geschikte koper te vinden voor je metaal machines. En kiezen voor een opkoper voor metaalbewerkingsmachines levert vaak te lage prijzen op. Blijf je lang doorzoeken zonder succes? Dan hebben wij de oplossing voor je: kiezen voor Mebema voor het opkopen van je metaalbewerkingsmachines. Wij vertellen je graag meer over deze service, zodat je jouw machines tegen de gewenste verkoopprijzen kunt kwijtraken. 

20230208_142626.jpg
2023-04-18 (17).jpg

Waarom jouw metaalbewerkingsmachine verkopen met Mebema?

Altijd de beste prijs voor jouw machine

Iconen-02.webp

Door ons wereldwijde netwerk is jouw machine snel verkocht

Iconen-01.webp

Wij regelen de logistieke afhandeling

Openstaande vacatures

Machine verkoop zonder zorgen

Heb je een of meerdere machines in de verkoop staan? Als je jouw metaalbewerkings machines door Mebema laat opkopen, heb je geen werk meer aan de verkoop. Door gebruik te maken van de service van Mebema wordt de verkoop en alles daaromheen namelijk voor jou geregeld. Je hoeft slechts de nodige basisgegevens van de gebruikte metaal machines en een aantal foto’s met duidelijke omschrijving aan te leveren. Na een waardebepaling stemmen we een gewenste verkoopprijs af. Vanaf daar hoef jij niets meer te doen en zijn jouw machines binnen no-time verkocht!

Op zoek naar een betrouwbare partij voor machinehandel in metaalbewerking? 

Dan ben je bij Mebema aan het juiste adres! Mebema is een gespecialiseerde partij voor machinehandel metaalbewerking en bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige metaalbewerkingsmachines voor zowel kleine als grote bedrijven. Zowel internationaal als nationaal.

Als partij voor machinehandel in metaalbewerking bieden wij verschillende soorten machines aan, zoals draaibanken, freesmachines, lasersnijmachines, kantbanken, ontbraammachines, enzovoorts. Al onze (gebruikte) machines zijn van gerenommeerde merken en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze te koop worden aangeboden. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine die voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Benieuwd wat Mebema als machinehandel in metaalbewerking voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van metaalbewerkingsmachines? Neem dan gerust contact met ons op. 

bottom of page