top of page

Metaalbewerkingsmachines verkopen

Heb je een aantal metaal machines die je niet meer gebruikt? Dan wil je deze machines het liefst verkopen. In de machinehandel praktijk blijkt het lastig om zelf een geschikte koper te vinden voor je metaal machines. En kiezen voor een opkoper voor metaalbewerkingsmachines levert vaak te lage prijzen op. Blijf je lang doorzoeken zonder succes? Dan hebben wij de oplossing voor je: kiezen voor Mebema voor het opkopen van je metaalbewerkingsmachines. Wij vertellen je graag meer over deze service, zodat je jouw machines tegen de gewenste verkoopprijzen kunt kwijtraken. 

Mebema, de makelaar én opkoper voor metaal bewerkingsmachines

Het verkopen van industriële machines is een dagelijkse klus voor Mebema. Door vraag en aanbod samen te brengen vinden we altijd een geschikte koper in de machinehandel voor metaalbewerking. De kans is groot dat deze geschikte koper zich snel aandient, want in ons internationale netwerk is altijd wel iemand op zoek naar metaal machines. Bovendien zijn wij aangesloten bij GINDUMAC - Global Industrial Machinery Cluster, als aankoop- en verkooppartner voor de gehele BeNeLux. Dat is een toonaangevend bedrijf in de internationale handelsmarkt voor gebruikte machines.

Is jouw metaalbewerkingsmachine verkocht? Dan gaan we nog verder voor je. Allereerst wordt de machine bij jou gedemonteerd en wordt professioneel vervoer geregeld. Eenmaal bij de koper gearriveerd, worden de metaalbewerking machines altijd weer geïnstalleerd. Voor het opkopen en verkopen van metaalbewerkingsmachines gaat de service van Mebema in machine handel dus een stuk verder dan alleen een machine verkopen. Alles om jou geheel te ontzorgen.

Openstaande vacatures

Machine verkoop zonder zorgen

Heb je een of meerdere machines in de verkoop staan? Als je jouw metaalbewerkings machines door Mebema laat opkopen, heb je geen werk meer aan de verkoop. Door gebruik te maken van de service van Mebema wordt de verkoop en alles daaromheen namelijk voor jou geregeld. Je hoeft slechts de nodige basisgegevens van de gebruikte metaal machines en een aantal foto’s met duidelijke omschrijving aan te leveren. Na een waardebepaling stemmen we een gewenste verkoopprijs af. Vanaf daar hoef jij niets meer te doen en zijn jouw machines binnen no-time verkocht!

Op zoek naar een betrouwbare partij voor machinehandel in metaalbewerking? 

Dan ben je bij Mebema aan het juiste adres! Mebema is een gespecialiseerde partij voor machinehandel metaalbewerking en bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige metaalbewerkingsmachines voor zowel kleine als grote bedrijven. Zowel internationaal als nationaal.

Als partij voor machinehandel in metaalbewerking bieden wij verschillende soorten machines aan, zoals draaibanken, freesmachines, lasersnijmachines, kantbanken, ontbraammachines, enzovoorts. Al onze (gebruikte) machines zijn van gerenommeerde merken en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze te koop worden aangeboden. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine die voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Benieuwd wat Mebema als machinehandel in metaalbewerking voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van metaalbewerkingsmachines? Neem dan gerust contact met ons op. 

bottom of page