Ga naar de inhoud

Verkoop nu je gebruikte metaalbewerkingsmachines

Heb je een aantal metaal machines die je niet meer gebruikt? Dan wil je deze machines het liefst verkopen. In de machinehandel praktijk blijkt het lastig om zelf een geschikte koper te vinden voor je metaal machines. En kiezen voor een opkoper voor metaalbewerkingsmachines levert vaak te lage prijzen op. Blijf je lang doorzoeken zonder succes? Dan hebben wij de oplossing voor je: kiezen voor Mebema voor het opkopen van je metaalbewerkingsmachines. Wij vertellen je graag meer over deze service, zodat je jouw machines tegen de gewenste verkoopprijzen kunt kwijtraken.

Doe een gratis waardebepaling

Machine verkoop zonder zorgen

Heb je een of meerdere machines in de verkoop staan? Als je jouw metaalbewerkings machines door Mebema laat opkopen, heb je geen werk meer aan de verkoop. Door gebruik te maken van de service van Mebema wordt de verkoop en alles daaromheen namelijk voor jou geregeld. Je hoeft slechts de nodige basisgegevens van de gebruikte metaal machines en een aantal foto’s met duidelijke omschrijving aan te leveren. Na een waardebepaling stemmen we een gewenste verkoopprijs af. Vanaf daar hoef jij niets meer te doen en zijn jouw machines binnen no-time verkocht!

Mebema, de makelaar én opkoper voor metaal bewerkingsmachines

Het verkopen van industriële machines, met name metaalbewerkingsmachines, is niet alleen een dagelijkse klus voor Mebema, het is een passie en een vak apart. Ons team van experts in de machinehandel voor metaalbewerking heeft jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de metaalbranche. We begrijpen dat elke metaalbewerkingsmachine uniek is en dat het vinden van de juiste koper een zorgvuldig proces vereist. Daarom streven we er altijd naar om de perfecte match te maken tussen verkoper en koper, en dit streven heeft ons een uitstekende reputatie in de industrie opgeleverd.

​In ons internationale netwerk is er altijd wel iemand op zoek naar metaalbewerkingsmachines. Of het nu gaat om een CNC-draaibank, een precisie-freesmachine of een geavanceerde lasersnijder, onze kopers zijn op zoek naar diverse soorten apparatuur. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en onze samenwerking met GINDUMAC – Global Industrial Machinery Cluster, kunnen we snel en efficiënt kopers bereiken in de gehele BeNeLux en daarbuiten. Dit stelt ons in staat om jouw metaalbewerkingsmachines snel en tegen de beste prijs te verkopen.

​Nadat uw metaalbewerkingsmachine is verkocht, stopt onze toewijding niet. Wij begrijpen dat de logistiek rondom het verplaatsen van deze metaalbewerkingsmachines complex kan zijn. Daarom zorgen we voor een professionele demontage bij u thuis en regelen we het vervoer naar de nieuwe eigenaar. Eenmaal bij de koper gearriveerd, zorgen we ervoor dat de metaalbewerkingsmachines vakkundig worden geïnstalleerd en operationeel zijn. Onze uitgebreide service in de machinehandel gaat dus verder dan alleen de verkoop; het omvat ook de volledige logistieke en technische ondersteuning om u als klant volledig te ontzorgen. Bij Mebema kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van metaalbewerkingsmachines.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor machinehandel in metaalbewerking?

Dan ben je bij Mebema aan het juiste adres! Mebema is een gespecialiseerde partij voor machinehandel metaalbewerking en bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige metaalbewerkingsmachines voor zowel kleine als grote bedrijven. Zowel internationaal als nationaal.

Als partij voor machinehandel in metaalbewerking bieden wij verschillende soorten machines aan, zoals draaibanken, freesmachines, lasersnijmachines, kantbanken, ontbraammachines, enzovoorts. Al onze (gebruikte) machines zijn van gerenommeerde merken en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze te koop worden aangeboden. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine die voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Benieuwd wat Mebema als machinehandel in metaalbewerking voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van metaalbewerkingsmachines? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom jouw machine verkopen met Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw machine
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw machine snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling