Ga naar de inhoud

SMW 5

Offerte aanvragen
Technische informatie
Doorvoer 950 / 1350 / 1650 mm
Mat. dikte 0,5 – 120 mm
Bewerking Enkelzijdig
Toepassing Ontbramen / Kanten afronden / Oppervlakte behandeling
Werking Nat
Isolatieklasse IP 42
Verstelling van gereedschappen Handmatig
Verstelling van materiaal dikte Elektrisch
Spanning 400 V
Meer informatie

DEZE HIGH-END OPLOSSING KAN WORDEN GEBRUIKT VOOR HET NAT SLIJPEN VAN ALLE PLAATWERKONDERDELEN, LASERONDERDELEN EN GESTANSTE ONDERDELEN EN VOOR EEN HIGH-END OPPERVLAKTEAFWERKING.

Onze slijpmachines van de SMW 5-serie zorgen bij het natslijpen voor een optimale oppervlakteslijping en een unieke high-end afwerking. De slijp- en ontbraammachines worden tevens gebruikt voor het ontbramen van plaatmateriaal en het afronden van kanten. Ook onderdelen besmeurt met olie kunnen worden bewerkt en een decoratieve afwerking krijgen.
De high-end oplossing kan worden gebruikt voor het nat slijpen van alle plaatwerkonderdelen, laseronderdelen en gestanste onderdelen. Roestvrij staal, staal, aluminium en non-ferrometalen kunnen worden bewerkt.
De SMW 5, die is ontworpen volgens het modulaire principe, kan individueel worden geconfigureerd om te voldoen aan de eisen van de klant en wordt gekenmerkt door lage gereedschapskosten, eenvoudige bediening en een economische prijs-prestatieverhouding.
Een planetaire kopunit zorgt voor een sterke kantafronding en gelijkmatige slijtage. Het natte proces zorgt voor een veilige bewerking van explosieve materialen. Bovendien komt er geen warmte in de werkstukken terecht. Als laatste overtuigt de SMW 5 serie, die is ontwikkeld voor het bewerken van dun plaatwerk, door zijn korte insteltijden bij het mengen van materialen.

 • Hoge tijdsbesparing door ontbramen en slijpen in één bewerking
 • Maximale bescherming bij het mengen van materialen en het bewerken van kritische materialen zoals aluminium, magnesium of titanium.
 • Geen vervuiling van materiaal zorgt voor een optimale productkwaliteit en vermindert insteltijden en nabewerkingen.
  Het koelende bewerkingsproces vermindert de warmte-inbreng in uw werkstukken.
 • Ook vette onderdelen kunnen met het natslijpen effectief worden bewerkt.
 • Het nat slijpen zorgt voor hoogwaardige bewerkingsresultaten.
 • Stofvrije bewerking zorgt voor een schone werkplek voor uw medewerkers en vermindert gezondheidsrisico’s.
 • Schone onderdelen na de bewerking
 • Intuïtieve bediening via touchpanel
 • Het efficiënte, externe koelsmeersysteem zorgt voor een lange levensduur van het koelsmeermiddel en de beste bewerkingsresultaten. Het biedt ook maximale flexibiliteit bij de installatie en optimale toegankelijkheid.
Video

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact met op met onze specialist!