top of page

Zetbank of plooibank verkopen

Staat er in je bedrijf een zetbank of plooibank die je niet meer gebruikt? Wat de reden ook is, als je een zetbank of plooibank die gebruikt is wilt verkopen, ben je hier aan het juiste adres. Als makelaar en opkoper van diverse machines, waaronder de mini zetbank, brengen wij vraag en aanbod samen. Er is altijd wel een koper te vinden voor de zet bank die gebruikt is. Wij leggen graag aan je uit hoe wij werken.

Laat je zetbank of plooibank die gebruikt is verkopen door Mebema

Het zetten en buigen van metaal is een handeling waarbij je wilt werken met de best mogelijke machines. Met de verschillende functies, waaronder op de zetbank een plaatdikte instelling van 3mm is de zetbank in je bedrijf is onmisbaar. Een dergelijke machine koop je niet zomaar, daarom is het belangrijk dat je de gewenste prijs voor jouw zetbank die gebruikt is ontvangt. Wist je dat je bij de reguliere opkoper vaak te weinig geld ontvangt voor een zetbank of plooibank? Bij Mebema werken we anders. Zodra we starten met zoeken naar een koper, brengen we de zetbank onder de aandacht in ons internationale netwerk. Binnen no time vinden wij de geschikte koper én de gewenste prijs voor je!

Openstaande vacatures

Heb je een zetbank of plooibank die gebruikt is te koop? Mebema zorgt voor de verkoop

Kiezen voor Mebema is kiezen voor een zorgeloze verkoop. Behalve het overhandigen van enkele foto’s en wat basisgegevens, heb jij geen werk meer van de zetbank die te koop staat. Binnen de kortste keren vinden wij de geschikte koper die de zetbank wil kopen tegen de gewenste prijs.

 

Staat er bij jou een zetbank die gebruikt is, maar heb je al een nieuwe machine gekocht? Dan zorgen wij dat er op tijd plaats is voor de nieuwe machine. In dat geval kopen we graag je machine op. Laat Mebema je helpen met de verkoop of laat ons je machine opkopen, wij helpen je graag. Wil je direct en vrijblijvend een waardebepaling doen? Klik dan op de button hieronder!

bottom of page