Ga naar de inhoud

Je gebruikte metaalzaagmachines verkopen? Laat ons je zaagmachine kopen!

Ben je op zoek naar een koper voor je metaalzaagmachine? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als opkoper én makelaar voor metaalbewerkingsmachines zoals de metaal zaag machine kopen wij graag je metaalzaagmachine op. We kopen je machine graag op en bij doorverkoop gaan we graag voor je aan de slag om een koper te vinden die de gewenste prijs voor jouw metaalzaagmachines betaalt. Lees meer over onze service hieronder.

Doe een gratis waardebepaling

Verkoop je metaalzaagmachine tegen de gewenste prijs

Zoek je een plek om je bandzaag voor metaal, je Bewo zaag of andere metaalzaagmachine professioneel te verkopen? Mebema koopt graag jouw zaagmachines. Onze service gaat een stuk verder dan je bij de gemiddelde opkoper zult ervaren.

Wij hebben onder meer interesse in de volgende zaagmachines:

 • Bandzaagmachine
 • Cirkelzaagmachine
 • Metaalzaagmachine
 • Kaltenbach zaagmachine
 • Lintzaagmachine voor metaal
 • Bewo zaagmaachine
 • Ijzerzaagmachine
 • Kasto zaagmachine
 • CNC zaagmachine

​Staat er nog een bandzaagmachine voor metaal die gebruikt is of wil je graag een andere bandzaagmachine voor metaal bewerking, Kasto zaagmachines of ander soort machine aan ons verkopen? Laat het ons dan weten. Wij hebben interesse in alle zaagmachines.

Jouw zaagmachine opkopen

Heb je metaalzaagmachines te koop en weet je al welke zaagmachine je door ons laat opkopen? Opkopen biedt een aantal voordelen, zo ontvang je altijd een vast gegarandeerd bedrag voor je machine. De aanbetaling ontvang je direct op je bankrekening! Bovendien kunnen we overleggen als er nog een machine moet doordraaien tot de nieuwe machine arriveert. De afhaaldatum kan altijd met ons worden afgestemd.

Metaalzaagmachine doorverkopen

Naast opkopen van je metaal zaagmachine zorgen wij als makelaar ook voor de doorverkoop van machines. Zo zorgen we je dat je zaagmachine, bijvoorbeeld een bandzaagmachine, onder de aandacht wordt gebracht in ons internationale netwerk. Er is altijd wel een koper te vinden voor jouw bandzaagmachine, cirkelzaagmachine of overige metaalzaagmachines. In tegenstelling tot direct de zaagmachine kopen, wachten we nu met opkopen totdat we een eindklant hebben gevonden. Deze manier van werken zorgt voor de minste kosten en risico’s. We kunnen dus het maximale voor jouw zaagmachine teruggeven!

Binnen no-time zijn jouw zaagmachines voor metaal bewerking verkocht

Kies je ervoor om jouw metaalzaagmachine te laten opkopen of voor doorverkoop? De tijd die jij besteed aan het zoeken naar een koper en het onderhandelen over de prijs van je zaagmachine kun je beter besteden, toch? Laat ons je helpen en zorg ervoor dat jouw metaalzaagmachine professioneel wordt verkocht. Bij beide manieren van werken draagt Mebema de volledige zorg voor de logistieke afhandeling. Van demonteren, transporten tot aan opnieuw installeren.

Waarom Mebema?

 • Altijd de beste prijs voor jouw metaalzaagmachine
 • Door ons wereldwijde netwerk is jouw metaalzaagmachine snel verkocht
 • Wij regelen de logistieke afhandeling