Ga naar de inhoud

Je gebruikte watersnijmachine verkopen?

Zoek je een koper voor je watersnijmachine of een plek om meerdere watersnij machines te verkopen? Dan hebben we elkaar gevonden. Het verkopen van industriële (watersnij) machines, dat is het werk van Mebema. We brengen vraag en aanbod samen en vinden binnen de kortste keren een koper voor jouw watersnij machine. We vertellen je graag meer over onze service! Wil je liever een gebruikte watersnijmachine kopen? Dan ben je bij Mebema ook aan het juiste adres.

Doe een gratis waardebepaling

Watersnijder verkocht tegen een eerlijke prijs

Staat er in je bedrijf nog een watersnij machine, maar wil je die graag verkopen? Wat voor watersnijder het ook is, wij zoeken graag een koper voor jouw watersnij machine. Het vinden van een geschikte koper voor watersnij machines is dagelijks werk voor Mebema. Wij brengen vraag en aanbod samen, waardoor de watersnijmachines onder de aandacht komen in ons internationale netwerk.

Is er haast bij de verkoop, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe machine hebt aangekocht? Moet de huidige machine nog doordraaien totdat de nieuwe is gearriveerd? Geen probleem. Laat Mebema dan je waternijmachines opkopen. We garanderen op deze manier een perfecte afstemming qua afhaaldatum. Uiteraard is Mebema ook in dit geval verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling. Het demonteren, klaarmaken voor transport, maar ook het verzorgen van exportdocumentatie en opnieuw in bedrijf stellen van de machine behoort tot ons takenpakket.

Laat Mebema je watersnijmachines verkopen

Heb je een watersnij machine staan? Ben je op zoek naar een plek om je watersnij machine te verkopen? Bij Mebema begrijpen we dat je op zoek bent naar een betrouwbare plek om je watersnijmachine te verkopen. Met onze expertise en uitgebreide netwerk zijn we de ideale partner voor jou om je watersnij machine te verkopen. Verkoop je watersnij machine eenvoudig en snel via ons. We zorgen ervoor dat je machine onder de aandacht komt van potentiële kopers die specifiek geïnteresseerd zijn in watersnij machines. Bij Mebema regelen we alles, van de waardebepaling tot de logistieke afhandeling. Ons team van professionals zorgt ervoor dat de volledige demontage bij jou en de installatie bij de koper vlekkeloos verlopen.

Wil je direct en vrijblijvend een waardebepaling doen? Klik dan op de button hieronder! Zodra we contact hebben gehad, vragen we enkele basisgegevens en foto’s van jouw watersnij machine op. Daarna brengen we de watersnijmachine onder de aandacht in ons netwerk. Schakel Mebema in om een koper voor je watersnijder te vinden en je hebt er geen werk meer aan.

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw watersnijmachine
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw watersnijder snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling