top of page

Jouw gebruikte watersnijmachines verkopen?

Zoek je een koper voor je watersnijmachine of een plek om meerdere watersnij machines te verkopen? Dan hebben we elkaar gevonden. Het verkopen van industriële (watersnij) machines, dat is het werk van Mebema. We brengen vraag en aanbod samen en vinden binnen de kortste keren een koper voor jouw watersnij machine. We vertellen je graag meer over onze service! Wil je liever een gebruikte watersnijmachine kopen? Dan ben je bij Mebema ook aan het juiste adres. Kijk hier voor ons actuele aanbod watersnijmachines.

Watersnijder verkocht tegen een eerlijke prijs

Staat er in je bedrijf nog een watersnijmachine, maar wil je die graag verkopen? Wat voor watersnijder het ook is, wij zoeken graag een koper voor jouw watersnijmachines. Het vinden van een geschikte koper is dagelijks werk voor Mebema. Wij brengen vraag en aanbod samen, waardoor de watersnijmachines onder de aandacht komen in ons internationale netwerk.

 

Is er haast bij de verkoop, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe machine hebt aangekocht? Moet de huidige machine nog doordraaien totdat de nieuwe is gearriveerd? Geen probleem. Laat Mebema dan je waternijmachines opkopen. We garanderen op deze manier een perfecte afstemming qua afhaaldatum. Uiteraard is Mebema ook in dit geval verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling. Het demonteren, klaarmaken voor transport, maar ook het verzorgen van exportdocumentatie en opnieuw in bedrijf stellen van de machine behoort tot ons takenpakket.

Openstaande vacatures

Laat Mebema je watersnijmachines verkopen

Heb je een watersnijder staan? Ben je op zoek naar een plek om je watersnij machine te verkopen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Mebema helpt je graag. Wil je direct en vrijblijvend een waardebepaling doen? Klik dan op de button hieronder! Zodra we contact hebben gehad, vragen we enkele basisgegevens en foto’s van je op. Daarna brengen we de machine onder de aandacht in ons netwerk. Is je machine verkocht? Dan gaan we nog verder voor je, wij regelen namelijk alles rondom de verkoop en de logistieke afhandeling. Van volledige demontage bij jou, tot opnieuw installeren bij de koper. Schakel Mebema in om een koper voor je watersnijder te vinden en je hebt er geen werk meer aan. Wil jij jouw watersnijmachine verkopen? Doe nu een gratis waardebepaling en ontdek wat jouw watersnijmachine waard is.

bottom of page