Ga naar de inhoud

Je gebruikte ponsmachine verkopen?

Ben je zoek naar een plek om jouw ponsmachine te verkopen? Je hoeft niet verder te zoeken, want Mebema is specialist in het opkopen en verkopen van metaalbewerkingsmachines.

Als makelaar en opkoper van metaalbewerkingsmachines brengen bij vraag en aanbod samen. Kies je voor Mebema als expert op het gebied van machinehandel, dan zal je een zorgeloze verkoop hebben. Hoe dat kan? Wij regelen bijna alles en vertellen je er graag meer over!

Doe een gratis waardebepaling

Ponsmachine verkopen zonder zorgen

Staat er in je bedrijfshal een ponsmachine voor staal of een andere knip machine, of heb je een Peddinghaus ponsmachine staan die je wilt verkopen? Als je bezitter bent van deze pons machine weet je als geen andere hoe uniek dit ponsmechanisme is. Vanzelfsprekend wil je deze machine tegen een eerlijke prijs verkopen. Ga je zelf op zoek naar een koper? Dan is de kans groot dat je lang moet zoeken. Laat Mebema je helpen, want wij brengen de pons machine onder de aandacht in ons internationale netwerk.

Heb je al een nieuwe pons knipmachine aangekocht? In veel gevallen is het dan wenselijk om op tijd plaats te maken voor deze machine. Mebema koopt jouw machine dan op, zodat er op tijd plaats wordt gemaakt voor je nieuwe ponsnibbelmachine, Peddinghaus ponsmachine of pons knip machine. Op deze manier garanderen we dat op een bepaalde afhaaldatum plaats wordt gemaakt voor de nieuwe. Ook hierbij dragen we zorg voor het gehele proces. Van demonteren tot aan het transport, jij hoeft daarvoor niets te regelen.

Ponsmachine of pons knip machine verkopen? Laat Mebema je helpen

Wil je een ponsmachine voor metaal bewerking verkopen? Schakel Mebema in! Van demonteren bij jou, tot weer installeren bij de koper. Heb je nog andere vragen, bijvoorbeeld over een gatenpons voor metaal? Laat het ons weten, wij helpen je graag. Ben je benieuwd naar de huidige waarde van je ponsmachine? Je kunt direct vrijblijvend een waardebepaling doen.

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw ponsmachine
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw ponsmachine snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling