Ga naar de inhoud

Jouw gebruikte metaalbewerkingsmachines verkopen? Dat doe je bij Mebema!

Wil je jouw gebruikte metaalbewerkingsmachines verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Mebema is dé specialist in de in- en verkoop van gebruikte metaalbewerkings machines. Wij vinden altijd een geschikte koper voor jouw machine. Wil jij je machine verkopen? Lees dan snel verder.

Doe een gratis waardebepaling

Tweedehands metaalbewerkingsmachine verkopen

Wil jij jouw gebruikte machine verkopen? Of het nou gaat om een kleine conventionele draaibank of een zware, geavanceerde CNC-machine, met betrekking tot de gebruikte metaalbewerkingsmachines verzorgen we alles voor je. Van het zoeken naar een geschikte koper tot aan het installeren bij de klant, jij hebt er geen werk meer aan. Wil je graag je oude machine verkopen? Nadat we contact hebben gehad vragen vragen wij de basisgegevens van de gebruikte machines op, voeren we vervolgens een waardebepaling uit, stemmen we de gewenste verkoopprijs af en dan gaan we op zoek naar een geschikte koper in ons grote internationale netwerk. Is er een koper gevonden voor je gebruikte machine? Dan gaan we aan de slag met onder andere het machinetransport, indien dat gewenst is.

Verkoop je oude metaalbewerkingsmachines tegen een eerlijke prijs

Zelf zoeken naar een geschikte koper om jouw gebruikte machine te verkopen is verleden tijd. Je hoeft je gebruikte machines ook niet meer te laten opkopen en tegen een te lage prijs te verkopen. Kies er in plaats daarvan voor om te verkopen tegen een eerlijke prijs. Doordat we aangesloten zijn bij GINDUMAC kunnen we de best mogelijke marktprijs voor kopers én verkopers garanderen. Heb je nog metaalbewerkingsmachine die gebruikt zijn staan en wil je direct aan de slag met verkopen? Neem contact met ons op om jouw tweedehands metaalbewerkingsmachines een tweede leven te geven!

Mebema, de makelaar én opkoper voor metaalbewerkingsmachines

Heb je gebruikte metaal bewerkingsmachines die overbodig zijn geworden? Of voldoen ze niet meer aan jouw eisen? Dan wil je de oude metaalbewerkingsmachines verkopen. Misschien heb je wel een nieuwe metaalbewerkingsmachine op het oog, maar wil je gebruikte toch echt eerst kwijt. Zelf zoeken naar een geschikte koper om jouw machine aan te verkopen? Dat kost veel tijd en kan soms lastig zijn. Want: waar vind je potentiële kopers om jouw machine aan te verkopen? Hoe bepaal je een realistische verkoopprijs voor jouw machine? En hoe zorg je ervoor dat de verkoop van jouw gebruikte machine soepel verloopt? Dat kost veel tijd.​

Daarnaast is vaak je netwerk niet toereikend, waardoor je lang wacht of tegen een te lage prijs je gebruikte metaalbewerkingsmachine moet verkopen. De reguliere manier van een metaalbewerkingsmachine opkopen is ook geen goed idee, aangezien je er meestal niet de gewenste prijs voor krijgt. Laat Mebema je in plaats daarvan helpen. Wij kopen je metaalbewerkings machines ook op, maar als expert in gebruikte machines verkopen werken wij anders en is jouw tweedehands machine binnen de kortste keren tegen de gewenste prijs verkocht! Wij nemen het hele verkoopproces van jouw machine uit handen, zodat jij je kan richten op andere zaken.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor machinehandel in metaalbewerking?

Dan ben je bij Mebema aan het juiste adres! Mebema is een gespecialiseerde partij voor machinehandel metaalbewerking en bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige metaalbewerkingsmachines voor zowel kleine als grote bedrijven. Zowel internationaal als nationaal.

Als partij voor machinehandel in metaalbewerking bieden wij verschillende soorten machines aan, zoals draaibanken, freesmachines, lasersnijmachines, kantbanken, ontbraammachines, enzovoorts. Al onze (gebruikte) machines zijn van gerenommeerde merken en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze te koop worden aangeboden. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine die voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Benieuwd wat Mebema als machinehandel in metaalbewerking voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van metaalbewerkingsmachines? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom jouw machine verkopen met Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw machine
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw machine snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling