top of page

Jouw gebruikte metaalbewerkingsmachines verkopen? Dat doe je bij Mebema!

Wil je jouw gebruikte metaalbewerkingsmachines verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Mebema is dé specialist in de in- en verkoop van gebruikte metaalbewerkings machines. Wij vinden altijd een geschikte koper voor jouw machine. Wil jij je machine verkopen? Lees dan snel verder.

​​

Foto16.jpeg
IMG_5070.jpg

Waarom jouw gebruikte metaalbewerkingsmachine verkopen met Mebema?

Altijd de beste prijs voor jouw machine

Iconen-02.webp

Door ons wereldwijde netwerk is jouw machine snel verkocht

Iconen-01.webp

Wij regelen de logistieke afhandeling

Tweedehands metaalbewerkingsmachine verkopen

Wil jij jouw gebruikte machine verkopen? Of het nou gaat om een kleine conventionele draaibank of een zware, geavanceerde CNC-machine, met betrekking tot de gebruikte metaalbewerkingsmachines verzorgen we alles voor je. Van het zoeken naar een geschikte koper tot aan het installeren bij de klant, jij hebt er geen werk meer aan. Wil je graag je oude machine verkopen? Nadat we contact hebben gehad:

 

  1. Vragen wij de basisgegevens van de gebruikte machines op;

  2. Voeren we vervolgens een waardebepaling uit;

  3. Stemmen we de gewenste verkoopprijs af;

  4. Gaan we op zoek naar een geschikte koper in ons grote internationale netwerk.
     

Is er een koper gevonden voor je gebruikte machine? Dan gaan we aan de slag met onder andere het machinetransport, indien dat gewenst is.

Openstaande vacatures

Verkoop je oude metaalbewerkingsmachines tegen een eerlijke prijs

Zelf zoeken naar een geschikte koper om jouw gebruikte machine te verkopen is verleden tijd. Je hoeft je gebruikte machines ook niet meer te laten opkopen en tegen een te lage prijs te verkopen. Kies er in plaats daarvan voor om te verkopen tegen een eerlijke prijs. Doordat we aangesloten zijn bij GINDUMAC kunnen we de best mogelijke marktprijs voor kopers én verkopers garanderen. Heb je nog metaalbewerkingsmachine die gebruikt zijn staan en wil je direct aan de slag met verkopen? Neem contact met ons op om jouw tweedehands metaalbewerkingsmachines een tweede leven te geven!

bottom of page