top of page

Jouw industriële machines verkopen?

Op zoek naar een partij om jouw gebruikte machines aan te verkopen? Dan ben je bij Mebema aan het juiste adres. Wij zijn als officiële en exclusive dealer aangesloten bij GINDUMAC als aankoop- en verkooppartner voor de BeNeLux. Wil jij jouw gebruikte machine verkopen? Doe dan nu een gratis waardebepaling.

Omslag-05.png

Officiële partner van Gindumac

GINDUMAC staat voor Global Industrial Machinery Cluster en is een toonaangevend bedrijf in de internationale handelsmarkt in gebruikte machines. Hierbij kopen en verkopen wij gebruikte machines uit de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij richten ons hierbij op verspaningsmachines, plaatbewerkingsmachines, kunststofverwerkingsmachines en automatisering.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van machines zoals:

Wilt u een machine verkopen, dan kunt u hier vrijblijvend een waardebepaling laten doen!

Jouw gebruikte machine verkopen?

Mebema is een makelaar voor metaalbewerkingsmachines, wij hebben een andere aanpak dan een machine opkoper. Een opkoper van industriële machines geeft vaak een lagere prijs omdat er een risico bestaat dat machines langere tijd onverkocht in voorraad blijven.

Mebema werkt anders. Industriële machines verkopen, dat is ons werk. Als makelaar brengen wij vraag en aanbod samen. Dankzij ons grote (internationale) netwerk kunnen wij de juiste koper voor uw productiemachines vinden. Daarna kunnen we alles voor u verzorgen. Volledige demontage, professioneel vervoer en montage en installatie bij de koper.

Dit is de service waar de koper naar op zoek is en wat verkopen makkelijker maakt.

Hoe werken wij?

Wij vragen de nodige basisgegevens van uw gebruikte machines. Enkele recente foto's en een duidelijke omschrijving. We doen een waardebepaling en stemmen samen een gewenste verkoopprijs af en vervolgens gaan we aan de slag. We zorgen dat het in ons grote internationale netwerk onder de aandacht komt.

Zodra we een koper gevonden hebben voor uw industriële machines, kunnen we aan de slag met onder andere professioneel vervoer verzorgen, indien gewenst.

bottom of page