Ga naar de inhoud

Je gebruikte lasersnijmachines verkopen?

Heb je een lasersnijmachine of meerdere CNC snijmachines te koop staan? Grote kans dat je al enige tijd op zoek bent naar een koper. Je hoeft niet langer te zoeken, want Mebema is specialist in het verkopen en opkopen van metaalbewerkingsmachines, waaronder de lasersnijmachine. Zelf zoeken naar een koper die vaak te lage prijs betaalt – zoals de reguliere opkoper ook doet – is verleden tijd. Benieuwd hoe wij werken? Wij leggen het je graag uit.

Doe een gratis waardebepaling

Lasersnijmachine of CNC snijmachine? Mebema zoekt de geschikte koper!

Heb je een CNC snijmachine staan maar ben je van plan deze te verkopen? Als je de bezitter bent van een CNC snijmachine, weet je dat deze CNC snijmachine niet zomaar een investering is. Het is zonde om je machine te moeten verkopen tegen een lage prijs. Helaas is dat iets dat nog te vaak voorkomt. Bij Mebema kunnen we je garanderen dat je een eerlijke prijs voor je gebruikte CNC snijmachine of andere lasersnijmachine ontvangt.

Als Mebema zijn wij als officiële en exclusieve dealer aangesloten bij GINDUMAC als aankoop- en verkooppartner voor de BeNeLux. In ons internationale netwerk brengen we de lasersnijmachines onder de aandacht en gaan we op zoek naar de geschikte koper voor jouw machines. Daarbij werken we anders dan de reguliere opkoper. Daar stopt de service zodra de machine verkocht is. Bij ons niet, want bij Mebema start het daar pas. We zijn onder meer verantwoordelijk voor de complete logistieke afhandeling, waaronder de exportdocumentatie en het transport.

Lasersnijmachine verkopen tegen de gewenste prijs

Zoek je iemand die de lasersnijmachine wil kopen? Laat Mebema het werk doen. Voorkom eindeloos zoeken naar een koper voor je lasersnijmachine of CNC snijmachines die vaak ook nog een te lage prijs betaalt. Laat Mebema in plaats daarvan het werk doen. Zodra wij de basisgegevens en enkele foto’s hebben ontvangen, volgt een waardebepaling. Vervolgens brengen wij de lasersnijmachine onder de aandacht in ons internationale netwerk. Je machine is gegarandeerd binnen no time verkocht, zonder dat je zelf naar een koper hebt moeten zoeken!

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw lasersnijmachine
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw lasersnijmachines snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling