Ga naar de inhoud

Je gebruikte knipmachine verkopen?

Heb je een (pons) knipmachine staan die je niet meer gebruikt, om wat voor reden dan ook? Dan wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt verkocht. Als je zelf naar een geschikte koper zoekt, loop je al snel tegen een aantal dingen aan. De reguliere opkoper vraagt vaak te weinig en in je eigen netwerk zoeken duurt vaak te lang, of leidt niet tot de gewenste koper en koopprijs. Laat Mebema je helpen om je knipbank of pons knip machine te verkopen. Wij vinden altijd wel een geschikte koper in ons internationale netwerk!

Doe een gratis waardebepaling

Pons knip machine snel verkocht

Ben je van plan je pons knip machine te verkopen? Schakel ons in om een koper voor je knip machine te vinden. Onze ponsmachines komen uit diverse landen. Van Oostenrijk tot Polen, dankzij ons internationale netwerk kunnen we voor elke pons knip machine aan een geschikte koper vinden. Als Mebema zijn wij als officiële en exclusieve dealer aangesloten bij GINDUMAC als aankoop- en verkooppartner voor de BeNeLux.

Heb je een nieuwe pons knip machine aangekocht? Dan zul je plaats moeten maken voor deze machine. Mebema koopt uiteraard ook pons knip machines op. Samen met jou kijken we naar een geschikt ophaalmoment en zorgen we dat de oude machine op tijd bij jou vandaan is. Ook op het gebied van transport regelen wij alles. Van demonteren bij jou, tot weer installeren bij de koper.

Gebruikte pons- of knipmachine verkopen? Laat Mebema je helpen

Heb je nog een of meerdere (pons) knipmachines staan? Zelf zoeken naar een koper is verleden tijd. Een machine is niet zomaar een investering, daarom wil je de beste prijs voor je machine ontvangen. Als makelaar van metaalbewerkingsmachines bieden wij deze garantie!

Voldoet de pons knip machine of knipbank niet meer aan jouw eisen of heb je een andere machine gekocht waarvoor je plaats moet maken? Dan is het tijd om te verkopen. Schakel Mebema in om een koper voor je knipmachine te vinden en je hebt er geen werk meer aan.

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw knipmachine
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw knipmachine snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling