Ga naar de inhoud

Je gebruikte kantbank verkopen?

Heb je een of meerdere kantbanken staan en staat er een kantbank te koop? Tijd om te verkopen! Er kunnen verschillende situaties spelen. Misschien heb je net een andere kantbank gekocht. In dat geval wil je graag dat er eerst ruimte wordt gemaakt voor de nieuwe machine. Wij kopen diverse machines op en als het moet kan dat snel gebeuren. Samen stemmen we de gewenste ophaaldatum en prijs af. Zo is je machine snel aan ons verkocht. In andere gevallen zoeken wij een geschikte koper voor de kantbank. In ons internationale netwerk is er namelijk altijd wel een koper op zoek naar een CNC kantbank of andere kantbank die te koop staat.

Doe een gratis waardebepaling

Kantbank die gebruikt is verkopen

Heb je een kantbank die gebruikt is? Als je een of meerdere kantbanken hebt, kun je deze prima een tweede leven geven. Wij hebben interesse om verschillende kantbanken te kopen, waaronder:

  • LVD kantbank

  • Safan kantbank

  • CNC kantbank

  • Trumpf kantbank

  • Amada kantbank

  • Bystronic antbank

Staat de kantbank die te koop staat bij jou er niet tussen? Geen zorgen, neem dan even contact op met ons. Wij hebben interesse in elke kantbank, of dat nou een CNC kantbank, een LVD kantbank, een Safan kantbank of een andere kantbank die gebruikt is, zal zijn!

Kantbanken verkopen zonder zorgen

Als makelaar en opkoper voor metaalbewerkingsmachines pakken wij het geheel anders aan. Doordat we vraag en aanbod samenbrengen, zorgen we dat de kantbanken onder de aandacht komen in ons grote internationale netwerk. Er is altijd wel een koper te vinden voor een LVD kantbank, Safan kantban of CNC kantbank. Door deze manier van werken zal er een eerlijke prijs worden betaald. Mebema zorgt voor verkoop zonder zorgen.

Als je een machine wilt verkopen, dan kun je uiteraard vrijblijvend een waardebepaling laten doen. Benieuwd wat de waarde van je huidige machine is? Klik dan op de button hieronder. Je hoeft alleen maar een aantal recente foto’s met duidelijke omschrijving te sturen, samen met een aantal basisgegevens en wij gaan voor je aan de slag. Zo is jouw kantbank die te koop staat binnen de kortste keren verkocht!

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw kantbank
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw kantbank snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling