Ga naar de inhoud

Jouw gebruikte draaibank verkopen

Wil je jouw gebruikte draaibank verkopen? Bij Mebema ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van hoogwaardige draaibanken, zowel voor metaalbewerking als voor andere toepassingen. Met onze expertise en uitgebreide netwerk kunnen wij je helpen om jouw draaibank snel en tegen een eerlijke prijs te verkopen.

Doe een gratis waardebepaling

Metaaldraaibank verkopen? Zo krijg je gegarandeerd waar voor je geld

Met onze ruime ervaring in de metaalbewerkingsindustrie hebben we een breed klantenbestand opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor vergroten we de kans op een succesvolle verkoop van jouw draaibank. Bovendien maken we gebruik van effectieve online marketingtools om jouw draaibank onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Onze website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw draaibank gemakkelijk gevonden kan worden door mensen die op zoek zijn naar draaibanken van metaal.

Ook een gebruikte draaibank of CNC bank staan? Wij kopen in ieder geval de volgende draaimachines op:

 • Horizontale draaibank
 • Carrousel draaibank
 • CNC draaibank
 • Emco draaibank
 • Weiler draaibank
 • Style draaibank
 • Okuma draaibank
 • MAZAK draaibank
 • DMG Mori draaibank
 • Victor draaibank
 • Bridgeport draaibank
 • Doosan draaibank

Bij Mebema streven we naar transparantie en eerlijkheid. We hanteren een persoonlijke benadering en streven naar open communicatie met zowel verkopers als kopers. Onze experts zullen jouw gebruikte draaibank grondig beoordelen en je een eerlijke prijsindicatie geven, gebaseerd op de huidige marktwaarde. Bovendien zorgen we voor een vlotte afhandeling van de verkoop, inclusief het regelen van transport en administratieve zaken.

Doe een gratis waardebepaling van jouw draaibank

Bij Mebema kun je ook profiteren van onze gratis waardebepalingsservice voor jouw gebruikte draaibank. We begrijpen hoe belangrijk het is om een realistisch beeld te hebben van de waarde van jouw machine voordat je deze te koop aanbiedt. Onze deskundige teamleden staan klaar om je een nauwkeurige schatting te geven van de actuele marktwaarde van jouw draaibank

Met onze gratis waardebepaling kun je met vertrouwen aan de verkoop van jouw draaibank beginnen. Onze specialisten zullen de staat en specificaties van jouw machine zorgvuldig beoordelen, gebruikmakend van hun diepgaande kennis en ervaring in de draaibankindustrie. Op basis hiervan zullen ze een eerlijke prijsindicatie geven, gebaseerd op uitgebreid marktonderzoek.

Deze gratis waardebepaling is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets. We bieden deze service aan om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Of je nu besluit om jouw draaibank aan ons te verkopen of elders, de waardevolle informatie die je via onze waardebepaling ontvangt, geeft je een duidelijk beeld van de marktwaarde van jouw draaibank.​

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en gebruik te maken van onze gratis waardebepalingsservice voor jouw gebruikte draaibank. Onze experts staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, deskundig advies te geven en je te begeleiden bij het verkoopproces van jouw machine. Vertrouw op Mebema voor een eerlijke, betrouwbare en transparante waardebepaling van jouw draaibank.

Een gebruikte oude draaibank kopen?

Heb je geen nieuwe draaibank nodig, maar wil je een oude, die al gebruikt is, kopen? Bij Mebema ben je ook daarvoor aan het goede adres. We hebben een selectie van gebruikte oude draaibanken beschikbaar, klaar om een nieuw huis te vinden. Of je nu een beginner bent of een ervaren bedrijf, onze gebruikte draaibanken bieden kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Bekijk deze pagina voor ons huidige aanbod draaibanken of neem contact met ons op en ontdek welke gebruikte draaibanken we momenteel beschikbaar hebben. Bij Mebema helpen we je graag om de perfecte gebruikte draaibank te vinden die aan jouw behoeften voldoet.

Waarom Mebema?

 • Altijd de beste prijs voor jouw draaibank
 • Door ons wereldwijde netwerk is jouw draaibank snel verkocht
 • Wij regelen de logistieke afhandeling