Ga naar de inhoud

Een gebruikte of tweedehands draaibank kopen

Een tweedehands draaibank voor metaal kopen is een grote investering, zo’n aankoop doe je niet regelmatig. Is het nodig om altijd een nieuwe draaibank aan te schaffen? Wij denken van niet.

Wist je dat het in veel gevallen kan lonen om voor een gebruikte (conventionele) draaibank te kiezen? Want waarom zou een tweedehands draaibank eigenlijk niet geschikt zijn?

Als je op zoek bent naar een gebruikte, tweedehands draaibank is het van belang dat je deze zoektocht op de juiste manier aanpakt. Hoe kies je voor de juiste tweedehands metaaldraaibank die gebruikt is? Wordt het een kleine conventionele draaibank of toch een CNC-draaibank? Laat dat nou net zijn waarin Mebema gespecialiseerd is. We helpen je graag bij het maken van de juiste aankoop!

Doe een gratis waardebepaling

Zo kies je de juiste tweedehands (conventionele) draaibank

Het kiezen van de juiste metaaldraaibank hangt allereerst af van de complexiteit van het te produceren onderdeel. Ook is het materiaal dat je gaat bewerken een belangrijke factor. Tot slot zal de snijkracht medebepalend zijn voor de keuze van de draaibank. In het algemeen geldt: hoe groter en complexer de bewerking, hoe complexer de draaimachine is.

De gebruikte draaibanken die te koop staan zijn zorgvuldig geselecteerd. Kies je ervoor om de conventionele draaibanken te kopen, dan dien je de bewegingen met de hand aan te sturen. Gebruikte draaibanken van metaal zijn vooral geschikt als je een kleine draaibank zoekt. Wil je toch voor een computergestuurde draaibank voor metaal kiezen? Dan is de CNC-draaibank een goede optie om te kopen. De CNC-bank kan automatisch een grote productie aan series maken. Wel zo handig, de computer doet het grote werk voor je.

De gebruikte draaibank die aan jouw eisen voldoet vind je bij Mebema

Op zoek naar een tweedehands (conventionele) draaibank om te kopen? Dan ben je bij Mebema aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring is Mebema een toonaangevende specialist in gebruikte metaal- en kunststofbewerkingsmachines en dus ook draaibanken. Mebema staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bij het kopen en verkopen van metaaldraaibanken werken we met selectief gekozen partners en zorgvuldig gekozen machines.

Neem gerust een kijkje tussen de verschillende tweedehands draaibanken en bekijk of de draaibank die bij ons te koop staat geschikt is voor jou. Staat de gewenste draaimachine niet tussen het aanbod? Laat het ons weten, dan zoeken wij de geschikte draaibank voor je! Ben je op zoek naar een andere machine? Bekijk op deze pagina ons volledige aanbod.

Jouw gebruikte draaibank verkopen?

Ook als je een draaibank hebt die je niet meer gebruikt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Bij Mebema ben je namelijk aan het juiste adres om ook jouw gebruikte draaibank te verkopen. Of je nu een nieuwe draaibank hebt aangeschaft of simpelweg ruimte wilt maken in je werkplaats, Mebema biedt je de mogelijkheid om je oude draaibank een nieuw thuis te geven. Meer weten hierover? Neem contact met ons op.

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs
  • Door ons wereldwijde netwerk hebben we een ruim aanbod in gebruikte draaibanken
  • Wij regelen de logistieke afhandeling