top of page

Je gebruikte CNC machine verkopen?

Als je een CNC machine hebt staan, weet je als geen ander dat deze onmisbaar is in je bedrijf. Vanwege de materialen die op grote schaal moeten worden bewerkt, is het van groot belang dat de CNC machine snel en vooral nauwkeurig kan produceren. Een CNC kopen is een grote investering. Je vraagt je misschien af hoe het mogelijk is om dan nog kosten te besparen. Een manier waarop je dat kunt doen is je CNC machine verkopen via ons. Hoe dat kan? Mebema zorgt er als expert in metaalbewerkingsmachines voor dat altijd een eerlijke prijs voor de CNC wordt betaald. Lees meer over onze werkwijze, want wij werken anders dan de standaard opkoper!

Op zoek naar iemand die jouw CNC machine wil kopen? Wij vinden de geschikte koper!

Heel veel mensen vertrouwen op de Computer Numerical Control machine, oftewel c en c machine. Belangrijk is wel dat als we kijken naar het gebruik van de CNC, de aanschafprijs bijna altijd duurder dan een conventionele machine is. Bovendien maak je altijd extra kosten, omdat in je bedrijf aanvullende trainingen nodig zijn, bijvoorbeeld om software te kunnen programmeren en om uit te kunnen voeren.

Via de reguliere weg je CNC machines laten opkopen is niet voordelig, aangezien vaak een lage prijs volgt. Je vraagt je vast af: hoe kun je dan nog kosten besparen en hoe kun je de beste prijs voor jouw CNC machine krijgen? Mebema heeft het antwoord op deze vragen. Wij zoeken namelijk een geschikte koper die jouw CNC kopen wil. We werken altijd op dezelfde manier en kunnen daardoor gegarandeerd de c en c machine tegen de gewenste prijs verkopen. 

Openstaande vacatures

Geef je CNC machines voor metaal bewerking een tweede leven

Voldoen jouw CNC machines niet meer aan de door jou gestelde eisen, maar werken ze nog prima? Schakel Mebema in en laat ons de verkoop in gang zetten. Neem contact met ons op, waarna we enkele basisgegevens en duidelijke foto’s met omschrijving doornemen om de waarde te bepalen. Na deze waardebepaling is jouw CNC machine voor metaal bewerking binnen no-time verkocht. Wij helpen je graag!

bottom of page