Ga naar de inhoud

Je gebruikte CNC machine verkopen?

Als je een CNC machine hebt staan, weet je als geen ander dat deze onmisbaar is in je bedrijf. Vanwege de materialen die op grote schaal moeten worden bewerkt, is het van groot belang dat de CNC machine snel en vooral nauwkeurig kan produceren. Een CNC kopen is een grote investering. Je vraagt je misschien af hoe het mogelijk is om dan nog kosten te besparen. Een manier waarop je dat kunt doen is je CNC machine verkopen via ons. Hoe dat kan? Mebema zorgt er als expert in metaalbewerkingsmachines voor dat altijd een eerlijke prijs voor de CNC wordt betaald. Lees meer over onze werkwijze, want wij werken anders dan de standaard opkoper!

Doe een gratis waardebepaling

Op zoek naar iemand die jouw CNC machine wil kopen? Wij vinden de geschikte koper!

Wil je jouw gebruikte CNC machine verkopen? Bij Mebema ben je aan het juiste adres. Of je nu een CNC freesmachine, een CNC machine laser of een CNC machine voor metaal hebt, wij helpen je om een nieuwe eigenaar te vinden voor jouw gebruikte CNC machine. Verkoop je machine en maak ruimte voor een nieuwe in jouw werkplaats.

Geef je gebruikte CNC machines een tweede leven

Jouw gebruikte CNC machine verdient een nieuwe eigenaar die er gebruik van kan maken. Bij Mebema hebben we een netwerk van potentiële kopers die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw machine. Of het nu gaat om een CNC freesmachine, een CNC machine laser of een CNC machine voor metaal, wij helpen je om een nieuwe eigenaar te vinden. Verkoop jouw gebruikte CNC machine en geef deze een tweede leven.

Waarom Mebema?

  • Altijd de beste prijs voor jouw CNC Machine
  • Door ons wereldwijde netwerk is jouw CNC Machine snel verkocht
  • Wij regelen de logistieke afhandeling