Ga naar de inhoud

Project opkoop

Naast de doorverkoop of opkoop van enkelvoudige CNC bewerkingsmachines, bieden wij ook de mogelijkheid tot de totale overname van een complete fabriek of afdeling. Of het nu gaat om een faillissement, vrijwillige beëindiging van een bedrijf, het sluiten van één fabriek of van één complete afdeling. Mebema heeft, samen met onze vaste investeringspartner, de mogelijkheid om dergelijke projecten te begeleiden en de verkopende partijen hierin compleet te ontzorgen. Of het nu gaat om contact met een curator, projectleider of eigenaar, wij zullen het totale project voor u begeleiden. Denk hierbij aan de taxatie van het machinepark, de gereedschappen en de overige roerende vaste activa. Maar ook aan het demonteren, transport klaar maken, beladen, transport en de export documenten.

Omdat wij mondiaal één van de grootste investeringsmaatschappijen op dit gebied achter ons hebben staan zijn wij ook in staat om meerdere van dit soort projecten parallel te dragen.

En hierin gaan wij zo ver als je maar wilt, zo kunnen we de hal zelfs veegschoon opleveren. Vergeet niet dat hier vaak veel meer bij komt kijken dan op voorhand ingeschat wordt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact met op met onze specialist!