top of page

Opkoop

Mebema biedt naast het doorverkopen ook de mogelijkheid om CNC bewerkingsmachines op te kopen. Denk hierbij aan CNC machines zoals draaibanken, freesmachines, ponsmachines, kantbanken, lasersnijmachines en spuitgietmachines.

Deze manier van werken biedt een aantal voordelen. Zo heb je een vast gegarandeerd bedrag dat je terug krijgt voor je machine. De aanbetaling van de machine ontvang je direct, waardoor je meteen een deel van het bedrag op je bankrekening hebt staan. Is de machine per direct beschikbaar, dan ontvang je uiteraard per direct het totale bedrag.

Het tweede grote voordeel is de perfecte afstemming van een afhaaldatum die wordt gegarandeerd. Komt er bijvoorbeeld een nieuwe machine en die komt op de plek van de huidige machine te staan, echter moet deze nog doordraaien tot de nieuwe machine er is. Dan zullen wij in overleg gaan met jullie om te bepalen wanneer wij het beste kunnen starten met het demonteren van de machine en wanneer hij uiterlijk geladen moet zijn voor transport. Hierbij zal uiteraard het volledige bedrag eerst voldaan zijn voordat we starten met de demontage van de CNC bewerkingsmachine.

Ook bij deze manier van werken is Mebema uiteraard verantwoordelijk voor de complete logistieke afhandeling. Denk hierbij aan het demonteren, het transport klaar maken, het beladen, het transport, de exportdocumentatie en alles om de machine weer terug in bedrijf te stellen.

Meer informatie? Laat het ons weten!

bottom of page