top of page

Gebruikte (cnc) freesmachine verkopen

Wil je jouw gebruikte CNC freesmachine verkopen? Het is lastig om een juiste koper te vinden die de gewenste prijs betaalt voor jouw CNC Freesmachine. Bij Mebema ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van hoogwaardige metaalbewerkingsmachines, waaronder CNC freesmachines. Dankzij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring brengen wij vraag en aanbod samen. Zo vinden we voor jou de juiste koper voor jouw CNC freesmachine.

Photo_20220114_1153186579805832874308360 (1).jpg
IMG_5070.jpg
Openstaande vacatures

Geef je gebruikte freesmachine een tweede leven

Waarom jouw freesmachine verkopen met Mebema?

Altijd de beste prijs voor jouw machine

Iconen-02.webp

Door ons wereldwijde netwerk is jouw machine snel verkocht

Iconen-01.webp

Wij regelen de logistieke afhandeling

Ben je op zoek naar een plek om je metaalfrees of CNC freesbank te verkopen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoeveel jouw freesmachine waard is.

 

Je hoeft alleen maar wat basisgegevens van je metaal frees aan ons door te geven, enkele recente foto’s met omschrijving bij te voegen en jouw kleine freesmachine of grote CNC frees is binnen no-time verkocht. Ook een metaalfreesmachine verkopen, bijvoorbeeld een portaalfreesmachine of mini CNC freesmachine? Laat dan vrijblijvend een waardebepaling doen!

bottom of page