top of page

Doorverkoop

Mebema biedt naast het opkopen ook de mogelijkheid om CNC bewerkingsmachines door te verkopen. Denk hierbij aan CNC machines zoals draaibanken, freesmachines, ponsmachines, kantbanken, lasersnijmachines en spuitgietmachines.

Bij het doorverkopen van je machine, zal Mebema niet op voorhand de machine opkopen voordat ze een eindklant hebben gevonden voor de machine. Wij zullen eerst een waardebepaling doen voor je machine, om te kijken of onze verwachtingen op één lijn zitten. Is dit het geval, dan zullen wij starten met de actieve promotie van je CNC bewerkingsmachine. Denk hierbij aan de publicatie op diverse online kanalen en platformen, het versturen van de machines via diverse nieuwbrieven en het direct aanbieden bij potentiële klanten via wereldwijd aangesloten verkooppartners.

Een groot voordeel van deze manier van werken is dat wij, als wederverkoper, zo de minste kosten en risico’s hebben, waardoor wij marge hoeven te berekenen en dus het maximale voor de machine kunnen teruggeven.

Als we de passende klant hebben gevonden, dan zullen we de overname van de machine afronden. Uiteraard wordt ook hier, zo goed als mogelijk, rekening gehouden met de planning van de verkopende partij.

Ook bij deze manier van werken is Mebema uiteraard verantwoordelijk voor de complete logistieke afhandeling. Denk hierbij aan het demonteren, het transport klaar maken, het beladen, het transport, de exportdocumentatie en alles om de CNC machine weer terug in bedrijf te stellen.

Meer informatie? Laat het ons weten!

bottom of page